ערב פיוז'ן – ערבוב מטבחים

המשתתפים נחשפים לקשת טעמים ריחות וצבעים ממבחר מטבחי העולם שמשתלבים יחד לארוחה מלאה ועשירה בליווי הסברים וטיפים מכל מטבח ,האוכל נעשה לעיני המשתתפים וניתן לקחת חלק בעשיית המנות.

תפריט

  • סלט עלי בייבי עם ויניגרט בלסמי וסילאן ופירות העונה – צרפת
  • סלט קוסקוס עשבי תיבול ועגבניות- מזרח תיכון
  • סלט עגבניות שרי זיתי קלמטה ובזיל – איטלקי
  • תבשיל במיה רוזמרין וזייתי קלמטה- עירקי
  • בטטה בטימין ושמן זית- איטלקי
  • כרובית בשמן זית וטימין
  • סינייה כבש על מצע של אורז עם תערובת תבלינים וטחינה גולמית – מיצרי
  • פרגיות ברוטב צילי מתוק דבש וג'ינג'ר – סין
  • אנטריקוט דיאבלו עם בזיל ודוקסל פטריות – ספרד
  • נודלס עם חמאת בוטנים ושמן שומשום – אינדונזי
  • סלסילות קדאיף במילוי פירות העונה ברוטב מנגו ותותים – ישראלי
  • סופלה שוקולד – צרפתי

050-9990901