חברת ׳טעם השף׳ מציעה סדנת בישול בתל אביב, המתמקדת בעיקר באוכל הישראלי; פלאפל, חומוס, טחינה וסלטים שונים. הסדנא משלבת בין המטבח הערבי למטבח הישראלי, ומבוססת על חומרי גלם מקומיים אשר נקנים טריים מספקים איכותיים ואמינים. במהלך הסדנא זוכים המשתתפים לטעום חווית בישול מודרכת, עשירה בטיפים ומידע על עולם האוכל מגורמים מקצועיים ובעלי נסיון רב שהם השף גיא רוזן וצוות עובדיו. הסדנא משלבת בין בישול, טעימות, למידה ועבודה משותפת ומגבשת.
סדנת בישול בתל אביב נבדלת מיתר הסנדאות מכיון שהיא מתקיימת בעיר תל אביב. הדבר מהווה הזדמנות לרקום סביב הסדנא גם טיול בעיר או במרכז הארץ, והפיכת האירוע לשובר שגרה.
במסגרת הסדנא לומדים המשתתפים על האוכל הישראלי והערבי, מכינים מנות מקומיות, לומים טכניקות בישול וחיתוך, מכירים מתכונים מקוריים של השף, ולבסוף אוכלים יחדיו את האוכל שהכינו בארוחה חגיגית.
סדנת הבישול מועברת בצורה מוקדפת ומקצועית, מביאה לידי ביטוי את הנסיון והידע הרב של השף גיא רוזן, וכמובן מספקת את כל החומרים והציוד הדרושים.
מנות נפוצות במטבח הישראלי עם טאצ' אישי ומוצרים מגוונים מעונת החורף