בראנץ׳ היא ארוחת ביניים שנהוג לאכול בין הבוקר לצהריים. הבראנץ׳ מציע ארוחת בוקר מסוגננת ומתוחכמת, ומנות שקל ונעים לעכל בשעות המוקדמות של היום. חווית הבראנץ׳ האירופאית הולכת ותופסת תאוצה ופופולאריות. חברת ׳טעם השף׳ מתמחה בהתאמת תפריטי בראנץ׳ איכותיים ומפנקים, מסגנונות מטבח שונים. בניצוחו של גיא רוזן השף, אנו מציעים שירותי קייטרינג החל מהתאמת סצפיפית של המנות ללקוח ולאורחיו, וכלה במתן שירות הגשה אדיב ומקצועי, ארגון ניהול וסידור האירוע מתחילתו ועד סופו. חווית הבראנץ׳ מומלצת ומתאימה לסוגים רבים של אירועים, בינהם מסיבות צהריים, אירועי בר/בת מצווה, חתונות, בריתות, אירועים עסקיים ועוד.
הבראנץ׳ או בשמו הישראלי ארוחת ״בוהוריים״, מחליפה וממזגת בין ארוחת הבוקר לארוחת הצהריים.
תפריט בראנץ׳ מציע שילוב ושדרוג של מנות בוקר וצהריים, ונחשב לאחד מהתפריטים המפנקים במיוחד. אנשים נוטים להנות מאוד מארוחות בראנץ׳ שמאופיינות לרב באוכל מתוחכם ומיוחד, אך לא כבד מדי. ישנן ארוחות בראנץ׳ מסוגים שונים של מטבחים, והן מכילות לרב פשטידות, קישים, דגים, פירות ים, סלטים, ירקות ועוד.
חברת ׳טעם השף׳ מתמחה בהפקת קייטרינג בראנץ׳ בסגנונות שונים. אנו מתאימים את סוג האכול והמנות ללקוחות הספציפים שלנו לאחר היכרות עימם, ובונים עבור האירוע שלהם תפריט שמתאים לאופיו ולאורחיו. ׳טעם השף׳ משתמשת חומרי גלם איכותיים, מציעה מנות ייחודיות מלאכת ידי אמן, ומגישה את האוכל בכל צורות ההגשה בצורה מרהיבה, מפתה ויוקרתית.