מרכיבים
הוראות הכנה
מצרכים-שתי חבילות פטריות שמפניון,חבילת שיטקי יבשות (בתוך מים רותחים או טריות ,חבילת פטריות אנוקי,בצל ירוק, 2 כפות שמן, 4 כפות סויה,4 כפות טריאקי,כפית שמן שומשום ,קורנפלור כפית (עם מעט מים קרים), 2 בצל,3 שני שום
אופן ההכנה-לחתוך פטריות שום ובצל ופרוסות,להקפיץ במשן קודם את הבצל אחכ את הפטריות בנפרד כל אחד 2 דקות ואחכ לאחד בינהם ולהוסיף את מרכיבי הרוטב למעט הקורנפלור אותו להוסיף כשתי דקות אחרי הוספת הרוטב