קינוקו טריאקי איטמה – פטריות שיטקי ושמפניון מוקפצות בטריאקי

קינוקו טריאקי איטמה – פטריות שיטקי ושמפניון מוקפצות בטריאקי

מרכיבים

הוראות הכנה

מצרכים-שתי חבילות פטריות שמפניון,חבילת שיטקי יבשות (בתוך מים רותחים או טריות ,חבילת פטריות אנוקי,בצל ירוק, 2 כפות שמן, 4 כפות סויה,4 כפות טריאקי,כפית שמן שומשום ,קורנפלור כפית (עם מעט מים קרים), 2 בצל,3 שני שום

אופן ההכנה-לחתוך פטריות שום ובצל ופרוסות,להקפיץ במשן קודם את הבצל אחכ את הפטריות בנפרד כל אחד 2 דקות ואחכ לאחד בינהם ולהוסיף את מרכיבי הרוטב למעט הקורנפלור אותו להוסיף כשתי דקות אחרי הוספת הרוטב

זמן הכנה דקות
זמן בישול דקות
זמן כולל 0 דקות

רמת קושי
דירוג
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים

קטגוריה מתכונים טבעוניים


ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם

    סרגל נגישות

    050-9990901

      פנו עכשיו להתאמת
      חוויה קולינרית בלתי נשכחת!

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס