סדנת בישול בשר (סדנת קרניבורים)

אם ריח של בשר צרוב על הגריל עושה לכם דופק מהיר – סדנת בישול בשר של טעם השף היא בדיוק המקום בשבילכם. בהנחיית השף גיא רוזן תצללו לעולם המרתק של אומנות הבשר, תלמדו על יישון, חיתוך, טמפרטורות, תיבול נכון וטכניקות צריבה שישדרגו כל ארוחה ביתית.
הסדנה מתאימה לכל חובבי הבשר – מהטירון שמחפש להבין את ההבדל בין אנטריקוט לסינטה, ועד לגריל מאסטר שרוצה לשייף את היכולות. עם חומרי גלם איכותיים, טיפים מקצועיים והרבה תשוקה לבישול, תעברו חוויה ריחנית, טעימה ומלאת אנרגיה שתשאיר את כולם עם חיוך (ושפתיים מבריקות משומן טוב).

ייחודיות הסדנא

סדנת בישול בשר מתאימה לקרניבורים שבינכם; לכל מי שאוהב בשר.

הסדנא מעבירה ידע וטיפים הכרחיים הקשורים לבישול בשר, ומותאמת לרמות שונות.

במהלך סדנת בישול בשר חומרי הגלם והבשר בהם משתמשים נרכשים מהספקים האיכותיים ביותר בארץ, ומגיעים כמובן טריים. גיא רוזן וצוות העובדים של חברת ׳טעם השף׳ צברו נסיון של שנים בהיכרות עם עולם הבשר, ואותו הם חולקים ומשתפים במהלך הסדנא.

הסדנא מתאימה בתור מתנת יום הולדת, פעילות מגבשת, כחלק ממסיבה ולמעשה כל סיבה העולה על רוחכם. הסדנא מועברת במקצועיות וברמה גבוהה מתוך היכרות מעמיקה של השף וצוותו עם עולם בישול הבשר.

 

מינימום קילו בשר למשתתף בחווית עשיה ולמידה על נתחי בשר שונים צורות עשייה ויישון חיתוך והשרייה

תפריט

  • קבב טלה עם עשבי תיבול
  • נתחי אסאדו במרינדת קפה חומץ ודבש
  • קרפצ'יו  פילה בקר עם שערות בזיל ובלסמי מצומצם
  • גלילי סינטה עם זוקיני ובצל ירוק בגלייז תפוזים ושום
  • יתדות תפוח אדמה קרנציות
  • המבורגר אנטריקוט
  • לחמניות המבורגר נימוחות
  • בוריטו מכסיקנית עם רצועות אנטריקוט פלפלים ובצל בליווי צ'ימיצ'ורי

סדנת בישול בשר לזוגות ולחובבי בישול – טעם של תשוקה

אין כמו ריח של בשר נצרב כדי להצית את התשוקה. בסדנת בישול בשר של טעם השף, תחוו ערב קולינרי מרגש, מלא טעמים וריחות שמדברים לכל החושים. השף גיא רוזן ילמד אתכם לבחור נתחים, ליישן, לתבל ולצלות בדיוק מושלם – עם הסברים פשוטים וטכניקות שכל אחד יכול ליישם בבית.
הסדנה מתאימה לזוגות, קבוצות חברים או משפחות שאוהבים אוכל טוב, עשייה משותפת ואווירה קלילה. זו חוויה של בישול, למידה וצחוק – שמתוך המחבת יוצאת עם אהבה גדולה לבשר.

סדנת בישול בשר לקבוצות וימי גיבוש – חוויה שכולה אש וטעם

רוצים ערב גיבוש טעים, מלא אנרגיה ועם טוויסט קרניבורי? סדנת בישול בשר של טעם השף הופכת כל קבוצה לצוות מטבח אמיתי. בהנחיית השף גיא רוזן תעבדו יחד על נתחים מובחרים, תגלו סודות של שפים ותצרו ארוחה מלכותית – שנראית כמו מסעדת שף, אבל נולדה מהידיים שלכם.
החוויה משלבת עבודה בצוות, הומור והרבה עשן טוב באוויר. מושלם לערבי חברה, ימי צוות, או כל סיבה טובה לפתוח שולחן בשרים וליהנות מהעשייה והטעם יחד.

ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם

    שאלות ותשובות בנושא סדנת בישול בשר (סדנת קרניבורים)

    האם סדנת בישול בשר מחייבת ידע קודם בבישול? לא. הסדנא מעבירה ידע, טיפים, טכניקות ומתכונים לבישול מנות בשריות, אך מותאמת לרמת המשתתפים ואינה מחייבת ידע קודם בנושא.
    האם החומרים הדרושים והכלים מסופקים על ידי חברת ׳טעם השף׳? כן. בכל לוקיישן בו תבחרו עבור הסדנא, צוות העובדים מגיע מצויד בחומרי הגלם ובציוד הדרוש להעברתה.
    מה בעיקר מקבלים מהסדנא? סדנת בישול בשר מעניקה ידע על עולם הבשר, מתכונים מקוריים מלאכת מחשבתו של השף, טריקים וטכניקות לבישול בשר, התנסות בבישול בשר וכמובן חוויה חברתית מגבשת ומהנה.
    האם סדנת בישול בשר מתאימה גם לילדים? סדנת בישול בשר מחייבת חיתוך ועבודה עם סכינים, דבר שיכול להיות מסוכן לשימוש על ידי ילדים. במידה ומדובר בקבוצה של מבוגרים יחד עם ילדים, ניתן לבצע חלוקת עבודה שמתאימה את הסדנא גם עבור הילדים, אך מונעת מהם שימוש בסכינים או בציוד שיכול לסכנם.

    סרגל נגישות

    050-9990901

      פנו עכשיו להתאמת
      חוויה קולינרית בלתי נשכחת!

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס