אם ריח של בשר צרוב על הגריל עושה לכם דופק מהיר – סדנת בישול בשר של טעם השף היא בדיוק המקום בשבילכם. בהנחיית השף גיא רוזן תצללו לעולם המרתק של אומנות הבשר, תלמדו על יישון, חיתוך, טמפרטורות, תיבול נכון וטכניקות צריבה שישדרגו כל ארוחה ביתית.
הסדנה מתאימה לכל חובבי הבשר – מהטירון שמחפש להבין את ההבדל בין אנטריקוט לסינטה, ועד לגריל מאסטר שרוצה לשייף את היכולות. עם חומרי גלם איכותיים, טיפים מקצועיים והרבה תשוקה לבישול, תעברו חוויה ריחנית, טעימה ומלאת אנרגיה שתשאיר את כולם עם חיוך (ושפתיים מבריקות משומן טוב).
סדנת בישול בשר מתאימה לקרניבורים שבינכם; לכל מי שאוהב בשר.
הסדנא מעבירה ידע וטיפים הכרחיים הקשורים לבישול בשר, ומותאמת לרמות שונות.
במהלך סדנת בישול בשר חומרי הגלם והבשר בהם משתמשים נרכשים מהספקים האיכותיים ביותר בארץ, ומגיעים כמובן טריים. גיא רוזן וצוות העובדים של חברת ׳טעם השף׳ צברו נסיון של שנים בהיכרות עם עולם הבשר, ואותו הם חולקים ומשתפים במהלך הסדנא.
הסדנא מתאימה בתור מתנת יום הולדת, פעילות מגבשת, כחלק ממסיבה ולמעשה כל סיבה העולה על רוחכם. הסדנא מועברת במקצועיות וברמה גבוהה מתוך היכרות מעמיקה של השף וצוותו עם עולם בישול הבשר.
מינימום קילו בשר למשתתף בחווית עשיה ולמידה על נתחי בשר שונים צורות עשייה ויישון חיתוך והשרייה
אין כמו ריח של בשר נצרב כדי להצית את התשוקה. בסדנת בישול בשר של טעם השף, תחוו ערב קולינרי מרגש, מלא טעמים וריחות שמדברים לכל החושים. השף גיא רוזן ילמד אתכם לבחור נתחים, ליישן, לתבל ולצלות בדיוק מושלם – עם הסברים פשוטים וטכניקות שכל אחד יכול ליישם בבית.
הסדנה מתאימה לזוגות, קבוצות חברים או משפחות שאוהבים אוכל טוב, עשייה משותפת ואווירה קלילה. זו חוויה של בישול, למידה וצחוק – שמתוך המחבת יוצאת עם אהבה גדולה לבשר.
רוצים ערב גיבוש טעים, מלא אנרגיה ועם טוויסט קרניבורי? סדנת בישול בשר של טעם השף הופכת כל קבוצה לצוות מטבח אמיתי. בהנחיית השף גיא רוזן תעבדו יחד על נתחים מובחרים, תגלו סודות של שפים ותצרו ארוחה מלכותית – שנראית כמו מסעדת שף, אבל נולדה מהידיים שלכם.
החוויה משלבת עבודה בצוות, הומור והרבה עשן טוב באוויר. מושלם לערבי חברה, ימי צוות, או כל סיבה טובה לפתוח שולחן בשרים וליהנות מהעשייה והטעם יחד.