חברת ׳טעם השף׳ מציעה סדנת בישול בשר מקצועית וחוויתית. סדנת בישול בשר מותאמת עבור רמות שונות, ומתאימה לחובבי הבשר. הסדנא מועברת כך שכל המשתתפים זוכים ללמוד, לחתוך, לבשל ובסוף לאכול יחדיו ארוחה פרי ידיהם. במהלך הסדנא נחשפים המשתתפים למידע חשוב ורלוונטי בבישול בשר, טיפים, טריקים ומתכונים ייחודיים שפיתח השף גיא רוזן. סדנת בישול בשר יכולה להיעשות סביב מאכלי בשר מסגנון מטבח מסויים, או בישול בשר באופן כללי.
סדנת בישול בשר מתאימה לקרניבורים שבינכם; לכל מי שאוהב בשר.
הסדנא מעבירה ידע וטיפים הכרחיים הקשורים לבישול בשר, ומותאמת לרמות שונות.
במהלך סדנת בישול בשר חומרי הגלם והבשר בהם משתמשים נרכשים מהספקים האיכותיים ביותר בארץ, ומגיעים כמובן טריים. גיא רוזן וצוות העובדים של חברת ׳טעם השף׳ צברו נסיון של שנים בהיכרות עם עולם הבשר, ואותו הם חולקים ומשתפים במהלך הסדנא.
הסדנא מתאימה בתור מתנת יום הולדת, פעילות מגבשת, כחלק ממסיבה ולמעשה כל סיבה העולה על רוחכם. הסדנא מועברת במקצועיות וברמה גבוהה מתוך היכרות מעמיקה של השף וצוותו עם עולם בישול הבשר.
מינימום קילו בשר למשתתף בחווית עשיה ולמידה על נתחי בשר שונים צורות עשייה ויישון חיתוך והשרייה