סדנת בישול בשר (סדנת קרניבורים)

חברת ׳טעם השף׳ מציעה סדנת בישול בשר מקצועית וחוויתית. סדנת בישול בשר מותאמת עבור רמות שונות, ומתאימה לחובבי הבשר. הסדנא מועברת כך שכל המשתתפים זוכים ללמוד, לחתוך, לבשל ובסוף לאכול יחדיו ארוחה פרי ידיהם. במהלך הסדנא נחשפים המשתתפים למידע חשוב ורלוונטי בבישול בשר, טיפים, טריקים ומתכונים ייחודיים שפיתח השף גיא רוזן. סדנת בישול בשר יכולה להיעשות סביב מאכלי בשר מסגנון מטבח מסויים, או בישול בשר באופן כללי.

ייחודיות הסדנא

סדנת בישול בשר מתאימה לקרניבורים שבינכם; לכל מי שאוהב בשר.

הסדנא מעבירה ידע וטיפים הכרחיים הקשורים לבישול בשר, ומותאמת לרמות שונות.

במהלך סדנת בישול בשר חומרי הגלם והבשר בהם משתמשים נרכשים מהספקים האיכותיים ביותר בארץ, ומגיעים כמובן טריים. גיא רוזן וצוות העובדים של חברת ׳טעם השף׳ צברו נסיון של שנים בהיכרות עם עולם הבשר, ואותו הם חולקים ומשתפים במהלך הסדנא.

הסדנא מתאימה בתור מתנת יום הולדת, פעילות מגבשת, כחלק ממסיבה ולמעשה כל סיבה העולה על רוחכם. הסדנא מועברת במקצועיות וברמה גבוהה מתוך היכרות מעמיקה של השף וצוותו עם עולם בישול הבשר.

 

מינימום קילו בשר למשתתף בחווית עשיה ולמידה על נתחי בשר שונים צורות עשייה ויישון חיתוך והשרייה

תפריט

  • קבב טלה עם עשבי תיבול
  • נתחי אסאדו במרינדת קפה חומץ ודבש
  • קרפצ'יו  פילה בקר עם שערות בזיל ובלסמי מצומצם
  • גלילי סינטה עם זוקיני ובצל ירוק בגלייז תפוזים ושום
  • יתדות תפוח אדמה קרנציות
  • המבורגר אנטריקוט
  • לחמניות המבורגר נימוחות
  • בוריטו מכסיקנית עם רצועות אנטריקוט פלפלים ובצל בליווי צ'ימיצ'ורי

ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם

    שאלות ותשובות בנושא סדנת בישול בשר (סדנת קרניבורים)

    האם סדנת בישול בשר מחייבת ידע קודם בבישול? לא. הסדנא מעבירה ידע, טיפים, טכניקות ומתכונים לבישול מנות בשריות, אך מותאמת לרמת המשתתפים ואינה מחייבת ידע קודם בנושא.
    האם החומרים הדרושים והכלים מסופקים על ידי חברת ׳טעם השף׳? כן. בכל לוקיישן בו תבחרו עבור הסדנא, צוות העובדים מגיע מצויד בחומרי הגלם ובציוד הדרוש להעברתה.
    מה בעיקר מקבלים מהסדנא? סדנת בישול בשר מעניקה ידע על עולם הבשר, מתכונים מקוריים מלאכת מחשבתו של השף, טריקים וטכניקות לבישול בשר, התנסות בבישול בשר וכמובן חוויה חברתית מגבשת ומהנה.
    האם סדנת בישול בשר מתאימה גם לילדים? סדנת בישול בשר מחייבת חיתוך ועבודה עם סכינים, דבר שיכול להיות מסוכן לשימוש על ידי ילדים. במידה ומדובר בקבוצה של מבוגרים יחד עם ילדים, ניתן לבצע חלוקת עבודה שמתאימה את הסדנא גם עבור הילדים, אך מונעת מהם שימוש בסכינים או בציוד שיכול לסכנם.

    סרגל נגישות

    050-9990901

      פנו עכשיו להתאמת
      חוויה קולינרית בלתי נשכחת!

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס