סדנת בישול לקבוצות

סדנת בישול קבוצתי מזמינה את המשתתפים בה לבשל יחדיו, ללמוד על אוכל מסוג מסויים ולהנות מארוחה מעשה ידהם. סדנת בישול קבוצתי יוצרת חוויה משותפת של עשייה, בכל בכל מנה לוקחים כולם חלק בשלבי ההכנה.
סדנת בישול קבוצתי שמציעה חברת ׳טעם השף׳ ניתנת להזמנה לפי סגנונות בישול/מטבח שונים, בהתאם לדרישות והעדפות הלקוח. אנו מעניקים בסדנא מנסיוננו הרב, מהמתכונים הייחודיים שלנו והידע שצברנו על בישול וסגנון האוכל. הסדנא חוויתית, משתפת, מקרבת ומציעה חוויה בלתי רגילה. חומרי הגלם בהם משתמשים לצורך הבישול מסופקים על ידי החברה, ומגיעים טריים מהספקים האיכותיים ביותר בשוק.

ייחודיות הסדנא

סדנת בישול קבוצתי היא סדנא המבוססת על עבודת צוות ושיתופיות. במהלך הסדנא, תוך הכוונה והדרכה של השף ועוזריו, משתתפי הסדנא לומדים ומבשלים, ומכינים יחדיו ארוחה מפנקת מהם יהנו כולם בתום הסדנא.

הסדנא מתאימה לקבוצות חברים, למשפחות, למסיבות וחגיגות מסוגים שונים, ובנוסף גם כפעילות מגבשת לצוותים או קבוצות שחבריהם אינם מכירים זה את זה.

ניתן להתאים את סוג האוכל בהתאם להעדפות המשתתפים.

סדנת בישול לקבוצות – טעם, יצירתיות וגיבוש במנה אחת

יש חוויות שמצליחות לחבר בין אנשים טוב יותר מכל פעילות אחרת – סדנת בישול לקבוצות של טעם השף היא בדיוק כזו. במקום הרצאה משעממת או יום גיבוש שגרתי, אתם מקבלים חוויה קולינרית מעשירה שבה כולם שותפים אמיתיים לתהליך – חותכים, מתבלים, מטגנים, טועמים וצוחקים יחד.
בהובלת השף גיא רוזן, תגלו עולם של טעמים, טכניקות וסודות מהמטבח המקצועי, תוך שיתוף פעולה בין חברי הקבוצה שמתחלקים למשימות ויוצרים יחד ארוחה עשירה ומלאת השראה.
מעבר לבישול עצמו, זו חוויה של עבודת צוות, יצירתיות וחיבור אנושי – כשכל מנה שנולדת מביאה איתה גם שיתוף פעולה, תקשורת וחיוך.
הסדנה מתאימה לכל סוגי הקבוצות – חברות וארגונים, משפחות, קבוצות חברים או צוותי עבודה – ומועברת באווירה קלילה, מגבשת ומהנה. אתם בוחרים את סגנון הבישול, את סוג התפריט (חלבי, בשרי, טבעוני או בינלאומי), ואנחנו דואגים לכל השאר: מהציוד, דרך חומרי הגלם ועד לארגון מלא של האירוע.

מפרט האירוע:

  • חלב קוקוס
  • חמאת בוטנים
  • קמחים
  • שוקולד
  • שמן זית
  •  שמן קנולה
  • קטניות
  • חומוס מבושל
  • מבחר עשיר של עשבי תיבול
  • קוסקוס מלא
  • אורז,
  •  תפוחי אדמה,
  • בטטה
  •  פסטות מגוונות
  • מגוון עשיר של סוגי ירקות ופירות
  • מגוון של רטבים ותבלינים

סדנא בשרית

  • סטייק פרגית,
  • בשר טחון,
  • נתח סינטה/ או /דגים

משתתפי הסדנא בכל קבוצה צריכים להכין:

3 סוגי סלט / מנת עוף / מנת דג /  מנת בשר /  שתי פחמימות / קינוח ,על סמך המוצרים

סדנא חלבית

  • מגוון רחב של גבינות תנובה- פטה בולגרית כנען צהובה פרומעז צפתית ברי קממבר
  • שמנות
  • חמאה

משתתפי הסדנא בכל קבוצה צריכים להכין:

3 סוגי סלט / מנת דג / מנת תנור(לזניה קנלוני פשטידה גראטן וכו') / שתי מנות פחמימניות / קינוח

  • כולל כלים אישיים חד פעמיים יוקרתיים
  • סינרים וכובעים חד פעמים וכלי עבודה
  • כולל כלי הגשה
  • כולל שתייה קלה
  • כולל יין הבית לליווי הארוחה

הציוד מרכיבי המזון – עלינו ועל אחריותנו.

הגעה למקום שלוש שעות לפני האירוע.

ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם

    שאלות ותשובות בנושא סדנת בישול לקבוצות

    כמה עולה סדנת בישול קבוצתי? מחיר הסדנא תלוי בכמות המשתתפים ובסוג האוכל בו מתמקדים ואותו מכינים בסדנא.
    האם סדנת בישול קבוצתי יכולה להתאים לילדים? כן, אך הדבר מצריך היערכות מראש והסכמה משותפת של ההורים על הציוד בו יאלצו הילדים להשתמש במהלך הבישול. אנו ממליצים לרב על סדנת בישול קבוצתי המשלבת בין מבוגרים לילדים, כך שחלוקת העבודה יכולה להתאזן ורמת הבישול לא צריכה לרדת.
    האם לומדים במהלך הסדנא מתכונים של השף? כן. במהלך הסדנר המשתתפים זוכים להכיר, לטעום ולבשל מתכונים ייחודיים ומקוריים פרי מוחו של השף גיא רוזן.
    האם סדנת בישול קבוצתי יכולה להתקיים בכל מקום? סדנת בישול קבוצתי שמציעה חברת ׳טעם השף׳ יכולה להתקיים בכל מקום בו ניתן לארגן מרחב עבודה ומטבח. החומרים מהם מבשלים והציוד בו משתמשים מסופקים על ידנו, ואנו יכולים להגיע לכל לוקיישן בו תבחרו.

    סרגל נגישות

    050-9990901

      פנו עכשיו להתאמת
      חוויה קולינרית בלתי נשכחת!

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס