סדנת בישול קבוצתי מזמינה את המשתתפים בה לבשל יחדיו, ללמוד על אוכל מסוג מסויים ולהנות מארוחה מעשה ידהם. סדנת בישול קבוצתי יוצרת חוויה משותפת של עשייה, בכל בכל מנה לוקחים כולם חלק בשלבי ההכנה.
סדנת בישול קבוצתי שמציעה חברת ׳טעם השף׳ ניתנת להזמנה לפי סגנונות בישול/מטבח שונים, בהתאם לדרישות והעדפות הלקוח. אנו מעניקים בסדנא מנסיוננו הרב, מהמתכונים הייחודיים שלנו והידע שצברנו על בישול וסגנון האוכל. הסדנא חוויתית, משתפת, מקרבת ומציעה חוויה בלתי רגילה. חומרי הגלם בהם משתמשים לצורך הבישול מסופקים על ידי החברה, ומגיעים טריים מהספקים האיכותיים ביותר בשוק.
 
					 
					 
					 
					 
				סדנת בישול קבוצתי היא סדנא המבוססת על עבודת צוות ושיתופיות. במהלך הסדנא, תוך הכוונה והדרכה של השף ועוזריו, משתתפי הסדנא לומדים ומבשלים, ומכינים יחדיו ארוחה מפנקת מהם יהנו כולם בתום הסדנא.
הסדנא מתאימה לקבוצות חברים, למשפחות, למסיבות וחגיגות מסוגים שונים, ובנוסף גם כפעילות מגבשת לצוותים או קבוצות שחבריהם אינם מכירים זה את זה.
ניתן להתאים את סוג האוכל בהתאם להעדפות המשתתפים.
יש חוויות שמצליחות לחבר בין אנשים טוב יותר מכל פעילות אחרת – סדנת בישול לקבוצות של טעם השף היא בדיוק כזו. במקום הרצאה משעממת או יום גיבוש שגרתי, אתם מקבלים חוויה קולינרית מעשירה שבה כולם שותפים אמיתיים לתהליך – חותכים, מתבלים, מטגנים, טועמים וצוחקים יחד.
בהובלת השף גיא רוזן, תגלו עולם של טעמים, טכניקות וסודות מהמטבח המקצועי, תוך שיתוף פעולה בין חברי הקבוצה שמתחלקים למשימות ויוצרים יחד ארוחה עשירה ומלאת השראה.
מעבר לבישול עצמו, זו חוויה של עבודת צוות, יצירתיות וחיבור אנושי – כשכל מנה שנולדת מביאה איתה גם שיתוף פעולה, תקשורת וחיוך.
הסדנה מתאימה לכל סוגי הקבוצות – חברות וארגונים, משפחות, קבוצות חברים או צוותי עבודה – ומועברת באווירה קלילה, מגבשת ומהנה. אתם בוחרים את סגנון הבישול, את סוג התפריט (חלבי, בשרי, טבעוני או בינלאומי), ואנחנו דואגים לכל השאר: מהציוד, דרך חומרי הגלם ועד לארגון מלא של האירוע.
סדנא בשרית
משתתפי הסדנא בכל קבוצה צריכים להכין:
3 סוגי סלט / מנת עוף / מנת דג / מנת בשר / שתי פחמימות / קינוח ,על סמך המוצרים
סדנא חלבית
משתתפי הסדנא בכל קבוצה צריכים להכין:
3 סוגי סלט / מנת דג / מנת תנור(לזניה קנלוני פשטידה גראטן וכו') / שתי מנות פחמימניות / קינוח
הציוד מרכיבי המזון – עלינו ועל אחריותנו.
הגעה למקום שלוש שעות לפני האירוע.