בסדנה זו נלמד את ההבדלים בין סוגי הסושי השונים, ההיסטוריה של הסושי ועל כל המוצרים השימושיים ,נגלגל את אורז הסושי הדביק בעלי נורי פריכים וניצור חווית טעמים וצבעים
חלק א'- הדגמה והסבר ע"י השף המדריך על אופן הכנת הסושי לסוגיו ,סוגי מילוי שונים לסושי וכו'… הדגמת צורות גלגול והכנה שונות של סושי וסשימי (רול רגיל, רול הפוך, סושי מרובע, קונוס, ועוד…).
חלק ב'- תרגול אישי של המשתתפים.
כל משתתף יושב ליד שולחן עליו מוכנים מראש כל הפריטים הנחוצים להכנת סוגים שונים של סושי כגון: אורז, נורי, דגים, ירקות, ג'ינג'ר כבוש, דייקון, סויה, ווסבי וכו'.
אנו נדאג לספק לכל משתתף מחצלת אישית לגלגול סושי, שתשמש אותו במהלך ההדרכה. בתום התרגול יאכלו המשתתפים מיצירותיהם.
הפרודוקטים בסדנא:
עירית, מלפפון, גזר, אבוקדו, בטטה אפויה, קנפיו(דלעת יפנית כבושה), טמגו,
דייקון(צנון יפני), פיטריות שיטקה, טונה אדומה, סלמון,
סלמון סקין, טוביקו(ביצי דגים) ,שבבי פנקו וטמפורה
כמו כן יוגש בסוף הסדנה
נודלס אינדונזי בחמאת בוטנים שמן שומשום וסויה
סופלה שוקולד/ מלבי עם קרם קוקוס ובוטנים מסוכרים
מעבר ללימוד הטכני של גלגול הרולים, סדנת הסושי עם השף גיא רוזן היא מסע קצר ליפן. כל משתתף מגלה את הפילוסופיה שמאחורי המנה: דיוק, מינימליזם ואיזון בין צבעים, מרקמים וטעמים. כך, החוויה אינה מסתכמת רק באוכל – אלא גם בהבנה עמוקה יותר של תרבות ייחודית.
בין אם אתם חובבי סושי ותיקים ובין אם זו ההתנסות הראשונה שלכם, ניתן להתאים את הסדנה לרמה האישית ולצרכים של הקבוצה. זוגות נהנים מערב אינטימי ורומנטי, משפחות חוות פעילות מגבשת וקלילה, וארגונים מגלים דרך מקורית לפתח עבודת צוות. כל אחד מוצא את מקומו סביב השולחן היפני.
מעבר לזמן הסדנה, המשתתפים חוזרים עם ידע מעשי: איך להכין אורז סושי מושלם, איך לבחור חומרי גלם איכותיים, ואיך ליצור מנות מרשימות גם באירוח ביתי. כך, הסדנה הופכת לנקודת פתיחה לעולם חדש של יצירתיות במטבח, שנשאר הרבה אחרי שהרול האחרון נאכל.
בראש ובראשונה, בגלל המקצועיות, הידע והניסיון העצום שלו בעולם הסושי והמטבח היפני.
ויש עוד כמה סיבות מצוינות:
סדנה חווייתית, מעשית וטעימה במיוחד – בואו להתאהב בעולם הסושי כמו שלא הכרתם!