מתוק, חריף ומלוח, אלמנטים ייחודיים מתרבויות האצטקים והמאיה העתיקות וגם השפעות אירופאיות מהמאה ה16 – כל מי שמכיר את המטבח המקסיקני יודע שמדובר במערבולת של טעמים עזים, ניחוחות משגעים וניגודים משלימים.
בסדנת בישול מקסיקני של חברת "טעם השף", נגלה עולם עשיר מאין כמוהו: מרוטב סלסה פיקנטית דרך צ'וריסוס ועד אמפנדס וצ'יפוטלה – יחד עם השף גיא רוזן, תוכלו לבשל בעצמכם את סודות המטבח המקסיקני!
בסדנת בישול מקסיקני של "טעם השף", ייחשפו המשתתפים למגוון שיטות עבודה ובישול מסורתיות וייחודיות, שיסייעו להם ליצור את הקסם המקסיקני הממכר גם במטבח הביתי בתום הסדנה.
הסדנה בנויה כחוויה קבוצתית או זוגית והיא תיערך בהובלתו של השף גיא רוזן, אשר השתלם במיטב המוסדות הקולינריים בארץ ובעולם ולו היכרות מעמיקה עם המטבח והאוכל המקסיקני. במהלך הסדנה יגלו המשתתפים מגוון מתכונים קלאסיים ומקוריים וגם לא מעט טיפים וסודות של בשלנים מקצועיים.
כל אחד ואחת ממשתפי הסדנה יזכו לעבוד עם חומרי גלם ייחודיים ויוקרתיים, יבשלו בעצמם מנות נבחרות ובתום החגיגה – ייהנו מארוחה עשירה ומענגת פרי עמלם!
והכל – ברוח טובה, חיוך גדול ואוכל מופלא!