סדנת הבישול מבוססת על לימוד וחוויה תוך כדי התנסות אישית. הסדנא תורמת לעובדי חברה, הרבה מעבר לבטן מלאה.
זוהי דרך נהדרת לגיבוש בתוך המשפחה או בין חברים, צוותים ומחלקות, שיפור התקשורת, עבודת הצוות ועוד.
הסדנא מתקיימת בכל מקום שתבחרו, אצלכם בחברה, בבית פרטי ואפילו בחוץ.
כל המשתתפים בסדנא מבשלים יחד ארוחה מלאה, תוך כדי לימוד מקצועי, חווייתי ומהנה של כל שלבי ההכנה.
כמו תמיד, גם בסדנא אנחנו דואגים להכול – עמדות עבודה מקצועיות, סינרים, מתכונים ועוד.
המוזמנים יקבלו הסבר קצר על מהלך "הקרב" הסבר על כללי התחרות והקריטריונים לשיפוט כגון: תכנון ארוחה מלאה הכוללת את כל שלבי בנית התפריט, עמידה בזמנים, שימוש מושכל בחומרי הגלם, שיתוף כל חברי הקבוצה, טעם, קישוט המנה, סידור השולחן, ניקיון וסדר בעבודה, יצירתיות ומורל קבוצתי ועוד…
לכל קבוצת עבודה מתלווה שף מקצועי, המנחה באופן צמוד את שלבי הכנת המנות משלב התכנון היצירתי של המנות דרך ההכנה ועד לקישוט וההגשה. בסיום התחרות מוכרזת הקבוצה המנצחת וכמובן ארוחה מלאה הכוללת את התוצרת הטעימה של כל הקבוצות מתחרות.
מטרת הסדנא: גיבוש, חוויה ואוכל טוב. אבל החשוב ביותר מבחינתנו הוא שבתום הסדנא יבינו המשתתפים את החשיבות של עבודת הצוות ברמת המיקרו – הצוותית, וברמת המקרו – הארגונית. אמנם כל קבוצה מתחרה בשנייה אך הארוחה הסופית משותפת לכולם. ולכן, נדרשת מהמשתתפים חשיבה גם על הקבוצה המתחרה. בדיוק כמו בעבודה היומיומית בארגון או בניהול הבית וחיי החברה והמשפחה שלנו. דגש על שיתוף פעולה ועבודת צוות, אך עם הבנה והתחשבות בכלל המשתתפים
המשתתפים נחשפים לקשת טעמים ריחות וצבעים ממבחר מטבחי העולם שמשתלבים יחד לארוחה מלאה ועשירה הכוללת כ10 מנות בתוצאה סופית מכל קבוצה בליווי הסברים וטיפים