המשתתפים נחשפים לקשת טעמים ריחות וצבעים ממבחר מטבחי המזרח הרחוק, שמשתלבים יחד לארוחה מלאה ועשירה בליווי הסברים וטיפים מכל מטבח .
תפריט
- ספרינג רול (דפי אורז) עם ירקות ומטבל אינדונזי
- סלט כרוב אסייתי עם נבטים וגזר
- סלט פסטה אורז יפני מלפפונים, נבטים וצנוניות, אצות וואקאמי, מירין ושמן שומשום
- סביצ'ה דג ים טרי – משתנה לפי עונות השנה
- ירקות מאודים בטריאקי וצ'ילי – כרובית, בצל וקולורבי
- פילה דג ים אפוי בתנור עם ג'ינג'ר ושום
- בקר בנוסח סצ'ואן עם ירקות ופלפל שאטה
- סופלה שוקולד חם
- טפיוקה עם פירות העונה