המשתתפים נחשפים לקשת טעמים ריחות וצבעים ממבחר מטבחי העולם שמשתלבים יחד לארוחה מלאה ועשירה בליווי הסברים וטיפים מכל מטבח ,האוכל נעשה לעיני המשתתפים וניתן לקחת חלק בעשיית המנות.
תפריט
- סלט עלי בייבי עם ויניגרט בלסמי וסילאן ופירות העונה – צרפת
- סלט קוסקוס עשבי תיבול ועגבניות- מזרח תיכון
- סלט עגבניות שרי זיתי קלמטה ובזיל – איטלקי
- תבשיל במיה רוזמרין וזייתי קלמטה- עירקי
- בטטה בטימין ושמן זית- איטלקי
- כרובית בשמן זית וטימין
- סינייה כבש על מצע של אורז עם תערובת תבלינים וטחינה גולמית – מיצרי
- פרגיות ברוטב צילי מתוק דבש וג'ינג'ר – סין
- אנטריקוט דיאבלו עם בזיל ודוקסל פטריות – ספרד
- נודלס עם חמאת בוטנים ושמן שומשום – אינדונזי
- סלסילות קדאיף במילוי פירות העונה ברוטב מנגו ותותים – ישראלי
- סופלה שוקולד – צרפתי