המשתתפים נחשפים לקשת טעמים ריחות וצבעים ממבחר מטבחי העולם שמשתלבים יחד לארוחה מלאה ועשירה בליווי הסברים וטיפים מכל מטבח ,האוכל נעשה לעיני המשתתפים וניתן לקחת חלק בעשיית המנות.
תפריט
לבחירה 8 מנות (ניתן לבחור גם מתפריטים אחרים)
- סלט עלי בייבי עם ויניגרט בלסמי וסילאן ופירות העונה – צרפת
- סלט קוסקוס עשבי תיבול ועגבניות- מזרח תיכון
- פלחי בטטה בטימין ושמן זית- איטלקי
- סינייה כבש על מצע של אורז עם תערובת תבלינים וטחינה גולמית – מיצרי
- פרגיות ברוטב צילי מתוק דבש וג'ינג'ר – סין
- אנטריקוט דיאבלו עם בזיל ודוקסל פטריות – ספרד
- קרפציו פילה בקר
- דג ים עטוף בפילו עם פסטו שום ושמן זית
- ניוקי עם תרד ובשר
- לחמאג'ון
- חומוס בייתי
- גלילי שווארמה דגים עם טחינה
- סלט כרוב אסייתי
- קציצות עוף והודו עם עשבי תיבול עם תפוח אדמה שעועית ואפונה
- סופלה שוקולד קלאסי
- סלסילות קדאיף במילוי פירות העונה ברוטב מנגו ותותים – ישראלי