כשבוחרים קייטרינג ברביקיו, הניסיון של השף והמקצועיות בטיפול בבשרים הם קריטיים להצלחת האירוע.
בשרים לא כשרים, בין אם מדובר בנתחי פריים-ריב עסיסיים, אסאדו המתבשל שעות על האש, או צלעות טלה הנצלות במידה המדויקת – דורשים הקפדה חסרת פשרות על טריות ואיכות. שימוש בבשר שאינו מטופל נכון עלול להרוס את החוויה, ולכן אנו עובדים עם ספקים נבחרים בלבד, ודואגים שכל נתח יגיע לשולחן כשהוא עסיסי ומושלם.
השף גיא רוזן, עם ניסיון עשיר במטבחי ברביקיו בינלאומיים, יודע לבנות תפריט שמשלב בין בשרים מעושנים, נתחים צלויים בצורה מושלמת, תוספות שמשלימות את החוויה ורטבים שמתאימים בדיוק לכל סוג של בשר.
אם אתם מחפשים קייטרינג ברביקיו לא כשר שייקח את האירוע שלכם לרמה אחרת – "טעם השף" כאן כדי להפוך כל ביס לחגיגה של טעמים.