השף גיא רוזן, שהשתלם במיטב המוסדות הקולינאריים ברחבי העולם, ועבד במיטב המסעדות בארץ ובחו"ל, לרבות פסטיס פריים, סבסטיאן, אודיאון ומסעדת הצדף, ישדרג את החתונה שלכם בסעודת גורמה עשירה ומגוונת בטעמים נפלאים (עד 150 איש).
כל הפרטים – בעמוד שלפניכם.
קודם כל, כי השף גיא רוזן, שלמד במוסדות הקולינריים הנחשבים ביותר בניו יורק, אירופה, סין ותאילנד, ועבד במסעדות הטובות בעולם – יבשל לכם ולמוזמנים שלכם ארוחת גורמה בטעמים מדהימים!
הנה מספר סיבות טובות נוספות לבחור בנו: