סדנה הודית טבעונית: אדונית התבלינים

המטבח ההודי אינו דומה לאף מטבח בעולם. מי שטעם אוכל הודי בחייו, בטח יסכים שאי אפשר להישאר אדישים לטעמים, לריחות ולצבעים הייחודיים למטבח ססגוני זה.

בסדנה נבשל אוכל הודי טבעוני אותנטי (מותאם לחיך הישראלי), נתוודע לתבלינים ארומתיים שהם חלק בלתי נפרד ממגוון מנות נפלאות וטעימות.

אז… אם בא לכם לתת גיחה קטנה להודו, בלי כרטיס טיסה, הצטרפו אליי לסדנה שתעורר לכם את כל החושים – באחריות!

מה בתפריט?

  • נפתח במשקה לאסי הודי
  • מאטאר פאניר: תבשיל טופו ואפונה ברוטב שמנת קשיו מטריף
  • דאל (טארקה) עדשים שחורות ומיני פטריות
  • אורז הודי עם כורכום, זרעי כוסברה ומקלות קינמון
  • סמוסה או מלאי כופתה עם קרם עגבניות וקשיו
  • לחם נאן הודי על מחבת לצד צ'אטני קיץ ירוק (מטבל נענע וקרם קוקוס)
  • קינוח: בנופי או לדו (ממתק הודי מקמח חומוס, שקדים והל)

 

לפרטים נוספים או תיאום תאריך חייגו 054-4736436 או השאירו פרטים בטופס ואחזור אליכם בהקדם!

מתעניין בסדנה?

    סרגל נגישות

    050-9990901

      פנו עכשיו להתאמת
      חוויה קולינרית בלתי נשכחת!

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס