המשתתפים נחשפים לקשת טעמים ריחות וצבעים ממבחר מטבחי הודו הרחוקה, שמשתלבים יחד לארוחה מלאה ועשירה בליווי הסברים וטיפים
תפריט סדנה לבחירה והתאמה 8 מנות
- דל לאסי מעדשים אדומות
- דאל קארי צהוב
- פקורה עם צאטני קוקוס
- מלאי כופתא
- ראיטה
- סמוסה בשר/עוף/טופו ותפוח אדמה
- צ'יקן טיקה
- צאנה דאל תרד ועוף
- פילה דג בפיש מסאלה
- אלו מטר-תפוח אדמה אפונה וגזר
- תבשיל שעועית ירוקה ברוטב עגבניות
- צ'אפטי
- אורז לבן בסמטי
- משקה לאסי
- גולב ג'מון לקינוח