חריימה ברוטב אדום חריף
סביצה דג ים אבוקדו ומנגו
סלט אגסים, רוקפור ואשכולית אדומה
המלצות הגשה לפזר מעל הסלט גרעיני חמניה, ולהגיש
פסטה בפרג, כרישה ופלפלים
המלצות הגשה: ניתן לקשט בגביעי גבינת שמנת או פרמז׳ן.
עגבניות ממולאות בסלט סלמון
המלצות הגשה: לרפד צלחת בעלי חסה, להניח מעל את העגבניות הממולאות ולקשט בפלחי לימון.
דג הליבוט אפוי בנייר אלומיניום
המלצות הגשה: להגיש חם על צלחות נפרדות. ניתן לקשט בפטרוזיליה.
כריכי סלמון
המלצות הגשה: להגיש את הכריכים פתוחים על הצלחת, מסודרים זה לצד זה במעגליות.
ברבוניות בירקות שורש ורימונים
המלצות הגשה: להגיש בצלחת עם גרעיני רימון מפוזרים מעל ונענע קצוצה.
דג מוקפץ עם ברוקולי, כרובית, בירה וגבינה
מרכיבי רוטב רבע כוס רוטב הוי-סאן רבע כוס צ׳ילי מתוק שן שום רבע כוס סילאן כף שמן קנולה כפית פלפל...