שף פרטי
קייטרינג שף לפסח
מופעי שף
שף מארח
שף פרטי ליום הולדת
שף פרטי לארוחה זוגית
שף פרטי לאירועים קטנים
שף פרטי למסיבת רווקות
ארוחת גורמה עד הבית
קייטרינג לאירועים
קייטרינג לאירועים קטנים
קייטרינג ליום הולדת
קייטרינג למסיבת רווקות
קייטרינג בראנץ׳ (חלבי)
קייטרינג פינגר פוד
קייטרינג לא כשר
סדנאות בישול
סדנת בישול בשר
סדנת בישול זוגית
סדנת בישול איטלקי
כל הסדנאות
טבעוני
לקוחות ממליצים
אירועים אחרונים
המתכונים שלי
אודותיי
צרו קשר
אוסובוקו וירקות שורש
דף הבית
»
מתכונים
»
מתכוני אוכל בריאות
»
אוסובוקו וירקות שורש
מרכיבים
2 כוסות שמן זית
6 פרוסות אוסובקו עגל בעובי 4 ס״מ
6 כפות קמח
1 ק״ג בצל חתוך גס
חצי ק״ג גזר קלוף וחתוך גס
ראש סלרי קלוף וקצוץ
1 סלרי אמרקאי קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס יין אדום
1 ליטר מרק עוף
מלח ופלפל
הוראות הכנה
שלב א׳: לחמם מעט שמן בסיר רחב, לקמח את פרוסות הבשר ולטגן עד הזהבה.
שלב ב׳: לסדר בתבנית, להוסיף שמן לסיר ולטגן כל אחד מהירקות בנפרד עד הזהבה. להוציא, ולהניח בצד.
שלב ג׳: להוסיף רסק עגבניות ויין, ולבשל 5 דקות.
שלב ד׳: לפזר ירקות על הבשר, ליצוק מעל את הרוטב שבסיר, לתבל את המרק במלח ופלפל ולאפות במשך שעתיים עד התרככות מלאה של הבשר.
זמן הכנה
150 דקות
זמן בישול
דקות
זמן כולל
150 דקות
רמת קושי
דירוג
(
1
דירוג ממוצע:
5.00
מתוך 5)
קטגוריה
מתכוני אוכל בריאות
ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם
שף פרטי
קייטרינג שף לפסח
מופעי שף
שף מארח
שף פרטי ליום הולדת
שף פרטי לארוחה זוגית
שף פרטי לאירועים קטנים
שף פרטי למסיבת רווקות
ארוחת גורמה עד הבית
קייטרינג לאירועים
קייטרינג לאירועים קטנים
קייטרינג ליום הולדת
קייטרינג למסיבת רווקות
קייטרינג בראנץ׳ (חלבי)
קייטרינג פינגר פוד
קייטרינג לא כשר
סדנאות בישול
סדנת בישול בשר
סדנת בישול זוגית
סדנת בישול איטלקי
כל הסדנאות
טבעוני
לקוחות ממליצים
אירועים אחרונים
המתכונים שלי
אודותיי
צרו קשר
050-9990901
פנו עכשיו להתאמת
חוויה קולינרית בלתי נשכחת!
התקשרו עכשיו:
050-9990901
או השאירו פרטים בטופס