ארוחות בימי קורונה
שף פרטי
קייטרינג
סדנאות בישול
מופעי שף
גלריות
תמונות מאירועי קייטרינג
תמונות מארוחות שף
תמונות מסדנאות ומופעי שף
תמונות מקייטרינג ואירועים בשטח
המתכונים שלי
אודותיי
ממליצים
צרו קשר
אוסובוקו וירקות שורש
דף הבית
»
מתכונים
»
מתכוני אוכל בריאות
»
אוסובוקו וירקות שורש
מרכיבים
2 כוסות שמן זית
6 פרוסות אוסובקו עגל בעובי 4 ס״מ
6 כפות קמח
1 ק״ג בצל חתוך גס
חצי ק״ג גזר קלוף וחתוך גס
ראש סלרי קלוף וקצוץ
1 סלרי אמרקאי קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס יין אדום
1 ליטר מרק עוף
מלח ופלפל
הוראות הכנה
שלב א׳: לחמם מעט שמן בסיר רחב, לקמח את פרוסות הבשר ולטגן עד הזהבה.
שלב ב׳: לסדר בתבנית, להוסיף שמן לסיר ולטגן כל אחד מהירקות בנפרד עד הזהבה. להוציא, ולהניח בצד.
שלב ג׳: להוסיף רסק עגבניות ויין, ולבשל 5 דקות.
שלב ד׳: לפזר ירקות על הבשר, ליצוק מעל את הרוטב שבסיר, לתבל את המרק במלח ופלפל ולאפות במשך שעתיים עד התרככות מלאה של הבשר.
זמן הכנה
150 דקות
זמן בישול
דקות
זמן כולל
150 דקות
רמת קושי
דירוג
קטגוריה
מתכוני אוכל בריאות
ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם
ארוחות בימי קורונה
שף פרטי
קייטרינג
סדנאות בישול
מופעי שף
גלריות
תמונות מאירועי קייטרינג
תמונות מארוחות שף
תמונות מסדנאות ומופעי שף
תמונות מקייטרינג ואירועים בשטח
המתכונים שלי
אודותיי
ממליצים
צרו קשר
050-9990901
רוצים להפוך את האירוע
לחוויה קולינרית יוצאת מן הכלל?
התקשרו עכשיו:
050-9990901
או השאירו פרטים בטופס