מרכיבים
הוראות הכנה
מצרכים:חצי קילו חזה עוף ,חצי כוס קמח, כפית פפריקה מתוקה,חצי כפית אורגנו יבש,חצי כפית טימין יבש,בצל בינוני קצוץ,כוס יין מרסלה ,חבילת פטריות שמפיניון או חורש,3 שיני שום קצוצות,3 כפות שמן זית, מלח ופלפל
אופן ההכנה:מחממים שמן במחבת, מערבבים את הקמח עם הפפריקה האורגנו והטימין, חותכים את העוף לרצועות או פרוסות, מתבלים מעט במלח ופלפל עוטפים את העוף בתערובת הקמח ומנערים, צורבים את העוף בשמן כ2 דק מכל צד עד הזהבה, מוציאים ומכניסים את הבצל והפטריות עד לריכוך(מגרדים את מה שנדבק),מוסיפים שום לעוד דקה, אחכ חצי כוס יין מרסלה, מביאים לרתיחה , מכניסים חזרה את העוף עד להסמכה קלה(כ3-4 דק עם ביעבוע)אם רוצים להסמיך את הרוטב יותר ניתן לעשות בלילת קורנפלור ולהוסיף(כפית קורנפלור עם שתי כפות מים קרים)