כבדי עוף ביין ותאנים

כבדי עוף ביין ותאנים

מרכיבים

הוראות הכנה

רכיבים: יין אדום,ריבת תאנים,דבש,או סילאן, טימין, בצל, 250 גר כבד עוף,100 גר דבלים,מלח ופלפל,שמן לטיגון

אופן ההכנה: מכינים את הרוטב בנפרד,מרתיחים כוס יין עם מעט טימין מלח ופלפל ,מוסיפים את הריבה והדבש,ומצמצמים עד לבעבוע סמיך  ,מקפיצים במחבת את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את הכבד לסגירה קלה, מוסיפים את הרוטב למחבת של הכבד ומביאים לרתיחה, אחכ מורידים את האש לעוד 3 דקות,מגישים על פירה

זמן הכנה דקות
זמן בישול דקות
זמן כולל 0 דקות

רמת קושי
דירוג
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים

קטגוריה מתכונים בשריים


ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם


    050-9990901

      רוצים להפוך את האירוע
      לחוויה קולינרית יוצאת מן הכלל?

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס