פילה בקר ביין אדום ושזיפים

פילה בקר ביין אדום ושזיפים

מרכיבים

הוראות הכנה

רכיבים:קילו פילה חתוך לקוביות,חצי בקבוק יין אדום ,200 גר שזיפים,ריבת שזיפים(או סילאן,דבש)שום,בצל,בטטה גדולה חתוכה לקוביות,ציר בקר,טימין,מלח ופלפל,שמן זית. אופן ההכנה:מטגנים במחבת בצל ושום מוסיפים את הנתחים של הבשר מטגנים עוד 3 דקות ומוציאים.מוסיפים את שאר המרכיבים משאירים על האש כחצי שעה לצמצום נוזלים בשני שליש ואחכ מוסיפים את נתחי הבשר לעוד כ2 דקות

זמן הכנה דקות
זמן בישול דקות
זמן כולל 0 דקות

רמת קושי
דירוג
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים

קטגוריה מתכונים בשריים


ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם


    050-9990901

      רוצים להפוך את האירוע
      לחוויה קולינרית יוצאת מן הכלל?

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס