פלאפל ישראלי

פלאפל ישראלי

מרכיבים

הוראות הכנה

חומרים- 500 גר' חומוס יבש, 2 פרוסת לחם/ פיתה שרויה במים וסחוטה, 5 שיני שום, 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק, 1 צרור כוסברה קצוצה דק, 1 פלפל ירוק חריף, 1 כף כמון,  ½ כפית אבקת אפייה, מלח, פלפל שחור, שמן.

 

אופן ההכנה- משרים את גרגרי החומוס במים למשך הלילה. מסננים ומניחים במטחנת בשר מוסיפים את הלחם והשום. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב. מניחים לתערובת לעמוד מס' דקות. צרים כדורים קטנים בידיים לחות, או בעזרת מכשיר יעודי ומטגנים בשמן עמוק עד שהם מזהיבים.

זמן הכנה דקות
זמן בישול דקות
זמן כולל 0 דקות

רמת קושי
דירוג
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים

קטגוריה מתכונים טבעוניים


ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם

    סרגל נגישות

    050-9990901

      פנו עכשיו להתאמת
      חוויה קולינרית בלתי נשכחת!

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס