מרכיבים
הוראות הכנה
חומרים- 500 גר' חומוס יבש, 2 פרוסת לחם/ פיתה שרויה במים וסחוטה, 5 שיני שום, 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק, 1 צרור כוסברה קצוצה דק, 1 פלפל ירוק חריף, 1 כף כמון, ½ כפית אבקת אפייה, מלח, פלפל שחור, שמן.
אופן ההכנה- משרים את גרגרי החומוס במים למשך הלילה. מסננים ומניחים במטחנת בשר מוסיפים את הלחם והשום. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב. מניחים לתערובת לעמוד מס' דקות. צרים כדורים קטנים בידיים לחות, או בעזרת מכשיר יעודי ומטגנים בשמן עמוק עד שהם מזהיבים.