מרכיבים
הוראות הכנה
רכיבים:שמן זית,שומשום שחור או רגיל ,שמן שומשום, שעועית ירוקה 500 גר,פטריות טריות, סויה,פלפל שחור גרוס סויה(לא הכרחי)שום טרי ומעט דבש,פסטה מלאה,טופו
אופן ההכנה :לטגן במחבת לוהט,שום קצוץ ופלפל חריף להוסיף את הפטריות חתוכות לגדלים שווים לטגן כדקה להוסיף כפית שמן שומשום ואת השומשום ולטגן עוד דקה,לחלוט את השעועית כחצי דקה במים רותחים ולהעביר אותה ישירות למחבת עם מעט מהמים להקפיץ עוד דקה ולתבל במעט דבש מלח ופלפל או סויה במקום המלח