מרכיבים
הוראות הכנה
רכיבים: 2 קישוא למילוי ,שמן זית, בורגול מושרה\ עדשים ירוקות מבושלו ת,מלח פלפל כמון בצל קטן, 2 שיני שום קצוצות.
אופן ההכנה: מנקים את הקישוא מהפנים והסיבים, מורחים בשמן זית ומכניסים לריכוך לחום של 180 מעולות כחצי שעה, אחכ מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום ואת הבורגול והעדשים, לכמה דקות על חום גבוה, מתבלים במלח פלפל וכמון ,שמים מהתערובת בתוך הדלעת מפזרים למעלה פירורי לחם ומכניסים לתנור ל200 מעלות להזהבה קלה כ10 דק