קישוא במילוי בורגול ועדשים ירוקות

קישוא במילוי בורגול ועדשים ירוקות

מרכיבים

הוראות הכנה

רכיבים: 2 קישוא למילוי ,שמן זית, בורגול מושרה\ עדשים ירוקות מבושלו ת,מלח פלפל כמון בצל קטן, 2 שיני שום קצוצות.

 

אופן ההכנה: מנקים את הקישוא מהפנים  והסיבים, מורחים בשמן זית ומכניסים לריכוך לחום של 180 מעולות כחצי שעה, אחכ מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום ואת הבורגול והעדשים, לכמה דקות על חום גבוה, מתבלים במלח פלפל וכמון ,שמים מהתערובת בתוך הדלעת מפזרים למעלה פירורי לחם ומכניסים לתנור ל200 מעלות להזהבה קלה כ10 דק

זמן הכנה דקות
זמן בישול דקות
זמן כולל 0 דקות

רמת קושי
דירוג
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים

קטגוריה מתכונים טבעוניים


ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם

    סרגל נגישות

    050-9990901

      פנו עכשיו להתאמת
      חוויה קולינרית בלתי נשכחת!

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס