מרכיבים
הוראות הכנה
מצרכים: פילה בקר,4 עלי בזיליקום טרי חתוכים לרצועות דקות ,שליש כוס חומץ בלסמי עם כף סילאן, כף שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס.פרמזן מגורד
אופן ההכנה: פורסים את הפילה לפרוסות דקות, מניחים כל פרוסה בין שני ניילונים ודופקים קלות ומסדרים על צלחת. את עלי הבזיליקום חותכים לרצועות דקות ושמים בקערה עם מים קרים וקרח.
בסיר קטן שמים את החומץ הבלסמי על אש נמוכה ומתחילים לצמצם אותו. מפזרים על הפילה מלח גס, פלפל שחור גרוס, מזלפים מעט מהבלסמי המצומצם, שמן זית ובאמצע הצלחת מניחים מעט משערות הבזיליקום שעשינו ומגישים.