מרכיבים
הוראות הכנה
מרכיבים: 5 תפוחי אדמה בינונים מקולפים ,2 בצל בינוני,פלפל צ'ילי ירוק, 4 עגבניות ,ראש שום,2 כרוביות קטנה,שמן זית,זרעי כמון,תבלין פילדלפיה,כורכום ,מלח פלפל,עלי דפנה
אופן הכנה: לחתוך בצל לקוביות ולטגן ביחד עם זרעי הכמון והפילדלפיה, לחתוך תפוחי אדמה לקוביות בינוניות לפרק כרוביות לפרחים בינונים, להוסיף את כל הירקות החתוכים לטיגון קל אחכ להוסיף את העגבניות, להוסיף מים או ציר ירקות או ציר עוף עד לחצי הגובה, הביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד לריכוך תפוחי האדמה ועוד כחצי שעה אחכ עד לצימוצם הנוזלים,(ניתן להוסיף לקראת 10 דקות אחרונות חצי כוס עדשים כתומות)