מרכיבים
הוראות הכנה
רכיבים קילו בקר טחון,50 גרם שומן טלה,בהרט כף,כמון כף,מלח ופלפל שחור,4 שיני שום,2 בצל, מים,שמן זית,טחינה גולמית איכותית.,פטרוזיליה קצוצה
לאורז: 3 כוסות ארז,5 כוסות מים רותחים ,כף מלח ,שמן קנולה או סויה.
אופן ההכנה:קוצצים בצל ושום ומטגנים קלות עד הזהבה ב1/4 כוס שמן זית,אח"כ מוסיפים את הבשר ומשחקים איתו עד שנהיה פרורים,מתבלים בכף בהרט וכף שטוחה של כמון,מעט מלח ופלפל ומים לכיסוי הבשר, ומביאם לרתיחה תוך כדי עירבוב,מנמיכים את האש לעוד שעתיים או עד שהנוזלים מסמיכים בסיר מכוסה
להכנת האורז :לטגן בסיר את האורז בשתי כפות שמן כ2 דקות אח"כ להוסיף מים רותחים לכסות ולהעביר לאש נמוכה 8 דקות,אחכ להמתין כ 5 דקות נוספות להניח על מגש עליו את הבשר ועליו
לזלף 3/4 כוס טחינה גולמית. ומעל כל זה פטרוזיליה.