מרכיבים
הוראות הכנה
מצרכים: דפי אורז, 1 חב' אטריות אורז, גזר, מלפפון,נבטים
רכיבי רוטב בוטנים: 1 כף כוסברה קצוצה, 2 כפות חמאת בוטנים,4 כפות סויה ,1 שן שום קצוצה,
כפית ג'ינג'ר קצוץ,2 כפות סילאן ,2 כפות צ'ילי מתוק,כפית שמן שומשום, 1/3 פחית חלב קוקוס.
אופן ההכנה:, מבשלים את אטריות האורז במים רותחים למשך 3 דק' מסננים, מקררים במים קרים
ושמים כפית שמן שומשום, חותכים את הגזר והמלפפונים לרצועות דקות, מרככים את דף האורז במים חמימים מניחים על משטח עבודה, שמים על השליש התחתון מעט אטריות, מעט מרצועות הירקות, מקפלים מהצדדים ( כמו מעטפה) ומגלגלים בצורה הדוקה – מניחים בצד ומקררים.
לרוטב חמאת בוטנים: מערבבים את חמאת הבוטנים עם שאר המרכיבים קוצצים כוסברה, שום, וג'ינג'ר מוסיפים לרוטב ומערבבים היטב. מגישים עם הספרינג רול.