מרכיבים
הוראות הכנה
מצרכים:חצי קילו בשר טחון(צלעות,שפונדרה כתף),גזר,גבעול סלרי, שורש פטרוזיליה, פלפל גמבה, חצי פלפל ירוק חריף,קישוא,בצל,3 עגבניות בשלות, קופסאת רסק עגבניות 200 ג"ר,כוס עגבניות מרוסקות, אורגנו טרי(או יבש אם אין),5 שיניי שום קצוץ,שמן זית לטיגון,מלח פלפל
אופן ההכנה: חותכים את הירקות לקוביות קטנות מטגנים בשמן זית ללא הקישוא והעגבניות,כ5 דק,אחכ מוסיפים את השום לעוד דקה ואחכ את הבשר הטחון מפוררים אותו במחבת ,אחרי החלפת צבעו מוסיפים את שאר הירקות וכל שאר המרכיבים,מוסיפים כוס מים מביאים לרתיחה ,ואחכ מבשלים על אש נמוכה חצי שעה,לקראת הסוף ניתן להוסיף עלי בזיליקום טריים