מרכיבים
הוראות הכנה
רכיבים לפוקאצה:500 גרם קמח, כף וחצי שמרים, כף וחצי סוכר, קורט מלח, רבע כוס שמן זית, בערך 300 מל מים,
מצרכים לבשר:300 גרם בשר טחון, בצל , שני שיני שום 2 עגבניות טריות,2 כפות רסק עגבניות, מים,שמן זית, מלח ופלפל , מעט פלפל ירוק חריף,
אופן ההכנה: מכניסים למעבד מזון(או ביד)את חומרי הפוקאצה היבשים, מוסיפים מים עד למיצוק החומרים, מוסיפים שמן זית, מערבבים כחמש דק, מכסים ומניחים לתפיחה ל45 דק עד שעה, תוך כדי חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית מכניסים את השום והבשר ומפוררים אחרי ששינה את הצב מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות ואת הרסק עגבניות ועוד כחצי כוס מים, מטבלים ומביאים לרתיחה אחכ מבשלים על אש נמוכה כ20 דק
אחרי שהבצק תפח, לוקחים נניר אפיה פורסים את הבצק לפוקאצות ומניחים מעליהן מתערובת הבשר, מכניסים לתנור שחומם מראש ל240 מעלות עד להשחמה,אחכ מושכים את הקצוות של הבצק בשמן זית.