מרכיבים
הוראות הכנה
מצרכים: 1 קילו סינטה, 2 כפות שמן, 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים, 2 כפות סילאן, 3 שיני שום כתוש, מלח גס, פלפל שחור גרוס,טימין ואורגנו .
אופן ההכנה: במחבת גדולה מחממים מעט שמן, לאחר שהשמן חם צורבים את הסינטה מכל הצדדים ומניחים בצד להתקרר. בקערה מערבבים את כל חומרי המרינדה טועמים ומשפרים טעם.
מעסים את הנתח עם המרינדה, מניחים על תבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 – 200 מעלות למשך 40 דקות. לאחר מכן מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח כ 10 דקות ופורסים דק