רוצים לדעת להכין מנות הודיות שוות כמו שטעמתם בטיול שאחרי הצבא אצלכם בבית? מעוניינים ללמוד לבשל אוכל שהוא גם אקזוטי, גם בריא וגם מגוון ועשיר בטעמים?
סדנת בישול הודי של שף גיא רוזן מכילה את כל הידע והכלים המעניינים של בישטל המטבח ההודי בטעמים המיסטיים שלו.
מדובר בחוויה בלתי נשכחת, מענגת ומשעשעת, שתשרה עליכם אווירה נפלאה וטעם של עוד, תרתי משמע.
סדנת הבישול ההודי של השף גיא רוזן מזמינה אתכם לצלול לעולם צבעוני וריחני, שבו כל תבלין מספר סיפור. ג’ינג’ר, כורכום, כמון, הל וגרם מסאלה – כולם משתלבים ליצירת מנות שמחממות את הגוף והנפש. במהלך הסדנה תבינו איך ההודים יוצרים את האיזון המדויק בין חריפות, מתיקות וחמיצות, ותגלו שזו הרבה יותר מארוחה – זו חוויה תרבותית שלמה.
הייחודיות של הסדנה היא בגישה האישית. גם מי שמעולם לא החזיק מחבת בחייו יוכל לצאת ממנה עם מנות שמזכירות את הרחובות של מומבאי ודלהי. מנגד, גם בשלנים מנוסים מגלים טכניקות חדשות וטעמים מפתיעים. החוויה מתאימה לזוגות, למשפחות, לקבוצות חברים ואפילו לאירועי גיבוש בארגונים.
בסיום הערב, המשתתפים לא רק נהנים מארוחה הודית חגיגית – אלא גם חוזרים הביתה עם כלים וידע להמשיך ולבשל מנות הודיות אותנטיות במטבח הפרטי. כך, הסדנה לא מסתיימת עם הארוחה אלא הופכת לנקודת פתיחה למסע קולינרי שיכול להמשיך עוד שנים קדימה.
קודם כל, כי השף רוזן מחזיק במומחיות ובידע מקצועי עצומים בבישול ההודי.
מעבר לכך, יש עוד סיבות מצוינות לבחור דווקא בשף רוזן: