פסטה בפרג, כרישה ופלפלים

פסטה בפרג, כרישה ופלפלים

מרכיבים

הוראות הכנה

המלצות הגשה:

ניתן לקשט בגביעי גבינת שמנת או פרמז׳ן.

זמן הכנה 20 דקות
זמן בישול דקות
זמן כולל 20 דקות

רמת קושי
דירוג
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (1 דירוג ממוצע: 5.00 מתוך 5)

קטגוריה מתכוני דגים


ליצירת קשר, מלאו פרטים ואני אשמח לחזור אליכם בהקדם


    050-9990901

      רוצים להפוך את האירוע
      לחוויה קולינרית יוצאת מן הכלל?

      התקשרו עכשיו: 050-9990901

      או השאירו פרטים בטופס