סופלה שוקולד
המלצות הגשה להגיש לצד גלידה וניל. ניתן לקשט בשברירי אגוזים.
אגסים ביין אדום ומסקרפונה
המלצות הגשה להגיש את האגסים לצד המסקרפונה עם זילוף שוקולד.
מוס שוקולד לבן בניוח וורמוט
המלצות הגשה: ליצוק לכוסות זכוכית קטנות.
פאי אגסים ומשמשים
המלצות הגשה: מומלץ להגיש חתיכות משולשות, בתוספת גלידה וניל.
עוגת דבש, צימוקים וקפה
המלצות הגשה: ניתן להוסיף גלידה וניל לצד המנה, ולקשט באגוזים.
פירות מקורמלים
המלצות הגשה לפזר מעל הגלידה שברי אגוזים לקישוט